Inget fotojobb är likt det andra men jag har satt ihop tre paket för de vanligaste typen av jobb. Passar inget av paketen er så hör gärna av er så kan jag sätta ihop ett som passar just er.

Många fotografer levererar bara sina bilder i en lägre upplösning och några få framkallade bilder och vill man ha de i full upplösning eller flera kopior så kostade det extra och ofta ganska så mycket extra. Jag jobbar lite annorlunda i den bemärkelsen att ni får tillgång till alla bilder i full upplösning. Ni får fritt göra hur många kopior ni vill, använda de till fotoböcker, tackkort eller vad ni helst önskar. Jag gör heller ingen sållning av bilder, ni får precis alla. Många fotografer vill bara leverera helt "perfekta" bilder till sina kunder men jag anser att många gånger kan även de "inte helt perfekta" bilderna fånga ett ögonblick eller känsla som jag som fotograf inte alltid ser. De kanske inte kommer användas till ett tackkort men kan vara mycket värda eller väldigt personliga för just er!

För alla paket så ingår ett kort möte där vi pratar igenom era önskemål och där jag går igenom hur jag brukar jobba och ger er lite tips och råd. 

Bröllopsbilder

Bröllopsbilder av er på valfri plats. Det är upp till er ifall ni vill ta bilder före eller efter vigseln. 

Tid: 2h

Pris: 2500:-

Bröllopsbilder och vigsel

Bröllopsbilder av er på valfri plats, före eller efter vigseln, samt släktgruppbilder efter själva vigseln. Ifall ni önskat att jag tar bilder under själva vigseln så ingår även detta. Många önskar enbart någon bild när de går in och på trappan utanför men detta är helt upp till er.

Tid: 3h

Pris: 3000:-  

Bröllopsbilder, vigsel och fest

Bröllopsbilder och vigsel enligt ovan. Efter vigseln så följer jag med till er festlokal och stannar så länge som ni önskar. Under festen och middagen så tar jag mingelbilder, bilder på tal och vad helst som ni önskar. 

Tid: Helt upp till er

Pris: 3000:-  + 600:-/påbörjad timme